Karakteristikat dhe përparësitë e aplikacionit 1xbet

Sipas hulumtimeve nga sociologët, Përdoruesit modernë përdorin telefonat e tyre inteligjentë për të hyrë në internet më shpesh sesa PC-të e tyre. Në funksion të këtij fakti, 1xbet ka zhvilluar një aplikacion celular për Android dhe iOS. Funksionaliteti dhe dizajni i aplikacionit nuk ndryshojnë. I vetmi ndryshim është sistemi operativ me të cilin ata punojnë.

Ne krijojmë një llogari në aplikacionin celular. Hapat themelorë

Gjëja e parë që një përdorues duhet të bëjë është të shkarkojë aplikacionin 1xbet në celularin e tij dhe ta instalojë atë.

Për sistemin operativ Android, ju duhet të bëni sa më poshtë:

  • shkarkoni programin dhe filloni shkarkimin;
  • autoriser l’installation d’applications inconnues dans les «Paramètres»;
  • klikoni në skedarin e shkarkuar;
  • cliquez sur le bouton «Installer».

Pas kësaj, nuk ka asnjë pengesë për krijimin e një llogarie. Regjistrimi në aplikim mund të bëhet në një nga mënyrat e mëposhtme:

Me kuti elektronike (Email)Me një klikimPërmes rrjeteve socialeMe telefon
Kjo metodë nuk ndryshon nga regjistrimi në PC. Përdoruesi duhet të fusë një adresë emaili, tregoni emrin e tij, monedhën e tij monetare, qyteti dhe rajoni i tij i banimit.Mënyra më e shpejtë dhe e lehtë për tu regjistruar. Ju duhet të tregoni vendin, monedha monetare.Nëse keni një llogari në rrjetet sociale, regjistrimi nuk është problem.Vous devez indiquer le numéro de téléphone et la devise pour le dépôt/pour le retrait des finances.

Avantazhet e aplikacionit celular 1xbet

Për lehtësinë e klientëve të saj, libralidhës krijoi aplikacionin 1xbet mobi live. Përparësitë kryesore të programit përfshijnë:

  • Lehtësinë e përdorimit, mundësia për të hapur seksionin e dëshiruar në çdo kohë, vendos një bast, di rezultatet e ndeshjes, shikoni videon e transmetuar. Lojtari nuk ka nevojë të kërkojë një lidhje, thjesht hapni programin.
  • Mundësia për të aktivizuar shtypjen dixhitale, gjë që do të parandalojë personat e paautorizuar të përdorin llogarinë e lojtarit.
  • Njoftimi i përdoruesit për promovimet e ardhshme, shpërblimet, lajmet kryesore.

Aplikacioni 1xbet përdoret jo vetëm për të vendosur bast në sportet tuaja të preferuara. Klientët e libralidhësve mund të luajnë automat në kazinotë, marrin pjesë në programin bonus. Përveç kësaj, libralidhës ofron një larmi të madhe lojërash, të cilat janë në dispozicion për Android dhe iOS.

Kështu që, mund të konkludojmë se aplikacioni celular 1xbet është një produkt mjaft popullor, e cila u vlerësua nga klientët e strukturës. Nëse keni një smartphone dhe dëshironi të fitoni para në bast, mos hezitoni, shkarkoni aplikacionin dhe regjistrohuni. Ka shumë mundësi në majë të gishtave tuaj që patjetër duhet t’i shfrytëzoni.