Bonus 1xbet: cilat janë ato, si t’i përdorim ato?

1xbet është kompania më e madhe e prodhuesve të librave që njihet në shumë vende të botës. Për të tërhequr klientë të rinj dhe për të inkurajuar lojtarët e vjetër, libralidhës ka zhvilluar një program të veçantë bonus. Në këtë artikull, ne do t'ju tregojmë për llojet e bonusit të ofruar nga 1xbet, veçoritë e përdorimit të tyre.

Llojet e shpërblimeve

Në thelb, ekzistojnë tre lloje të bonusit 1xbet:

  • Mbi depozitat - shtohen për depozitimin e parave në llogarinë e përdoruesit;
  • Për bastet – paratë e transferuara nga libralidhësi në llogarinë e lojtarit përdoren vetëm për bastet sportive;
  • Për kazinotë – bonusi përdoret për të luajtur makinat e fatit, në ruletë, në poker, etj.

Përveç fondit të shpërblimit të parave të gatshme, Klientët e libralidhësve mund të marrin bileta llotarie dhe të përdorin pikat e shpengimit. Ata me fat mund të fitojnë një makinë luksoze, një model i fundit i telefonit celular të gjeneratës së re.

Bonusi i depozitës së parë 1xbet

Për të demonstruar besnikërinë e tyre ndaj klientëve të rinj, 1xbet u ofron të sapoardhurve të përfitojnë nga bonusi i depozitës së parë. Pas depozitimit të fondeve në llogari, lojtari merr njëqind për qind falas ( 100% ) Shuma. Oferta mund të përdoret vetëm një herë.

Për të marrë një shpërblim, përdoruesi duhet të shënojë informacionin më të plotë në lidhje me të kur regjistrohet. Duhet të theksohet se shuma e depozitës nuk duhet të jetë më shumë se 100 euro. Duhet ta vini bast të paktën pesë herë, dhe vetëm pas kësaj fitimet mund të dërgohen në llogarinë tuaj.

Komplet mirëseardhje

Duke aktivizuar kodin bonus të kitit të mirëseardhjes, klienti mund të marrë një shpërblim për katër depozitat e para.

DepozitëShperblim
Së pariDeri sa 300 euro (100%) dhe 30 rrotullime falas.
E dytaDeri sa 350 euro (50%) dhe 35 rrotullime falas
E tretaDeri sa 400 euro (25%) dhe 40 rrotullime falas
E katërtaDeri sa 450 € (25%) dhe 45 rrotullime falas

Ju duhet të zgjidhni bonusin para se të bëhet depozita dhe të bëhet basti i parë.

Rimbursim VIP

VIP Cashback është një program besnikërie i përbërë nga 8 nivelet. Për të rritur nivelin e tyre, lojtarët duhet të fitojnë pikë duke luajtur në kazino. Më shumë para vini bast në lojëra elektronike, aq më shumë pikë fitoni.

Kur niveli rritet, klienti i Bookmaker përfiton nga shumë përparësi:

  • rritje në përqindjen e kthimit të parave të gatshme;
  • mbështetje e privilegjuar për lojtarët;
  • Oferta Speciale.

Cashback llogaritet bazuar në bastet fituese dhe bastet e humbura.

Bast i kombinuar i ditës

Për të lejuar klientët të bëjnë bast për ngjarje të nivelit të lartë sportiv, 1xbet Bookmaker ofron një ofertë bonus - Bastin e kombinuar të ditës. Çdo ditë, libralidhësi zgjedh ngjarje sportive me koeficientë interesantë. Pas bastit dhe fitores, lojtari merr dhjetë përqind të shumës së basteve. Në atë rast, ju mund të përdorni paratë e bonusit siç ju duket e përshtatshme.

Besnikëria ia vlen peshën e saj në ar

Bonus 1xbet në bastet – lojtari merr falas 50% shumën e depozitës së dhjetë. Kredia zhvillohet automatikisht pas depozitimit. Bonusi mund të përdoret për makinat e fatit. Për të tërhequr para, duhet ta vini bast 35 herë në dy ditë.

Përveç atyre të listuara tashmë, libralidhës ofron shpërblime të tjera. Ju mund të mësoni më shumë rreth tyre në faqen zyrtare të libralidhësve në seksionin përkatës.