Si të regjistroheni në faqen 1xbet?

1xbet është një libralidhës i njohur në tregun botëror. Në disa vende, kompania operon ilegalisht, sepse ajo nuk ka licencë shtetërore. Ky fakt nuk i ndalon lojtarët të regjistrohen në faqen e libralidhësve.. Përdorimi i një VPN-je ose mjeteve të tjera, përdoruesi mund të vizitojë platformën online pa pengesa. Në këtë artikull, ne do të shohim se si një lojtar mund të regjistrohet në faqen 1xbet.

Regjistrimi në faqen 1xbet të libralidhësve, zgjedhja e sistemit operativ

Para regjistrimit në faqen e internetit të libralidhësve, duhet të dini versionin e sistemit (per pc, Android, iOS). Përdorimi i aplikacionit nënkupton shkarkimin e softverit.

Ka disa mënyra për t'u regjistruar në 1xbet:

Me telefonMe e-mailMe një klikimPërmes rrjeteve sociale dhe mesazheve (lajmëtarët)
Kjo metodë është e rëndësishme për ata që do të përdorin një smartphone për bast. Hapi i parë është të shkarkoni aplikacionin, klikoni në butonin "Regjistrohuni", zgjidhni metodën e regjistrimit. Pas kësaj, shkruani numrin tuaj të telefonit, specifikoni monedhën.Për të krijuar një llogari, duhet të tregoni emrin tuaj, adresa e postës, Numri i telefonit, qyteti ku jeton, rajoni juaj, monedhën tuaj monetare. Pas kësaj, duhet të gjesh një fjalëkalim dhe të konfirmosh regjistrimin tënd.Mënyra më e lehtë për të krijuar një llogari. Ju do të duhet të tregoni vendin në të cilin banoni, monedha monetare. Nëse keni një kod promovues, ju gjithashtu duhet të futni atë.Procesi i regjistrimit nuk do të zgjasë shumë. Ju duhet vetëm të lidheni me një llogari kolegësh përmes një llogarie të mediave sociale.

Duke marrë parasysh qëllimet dhe nevojat tuaja, ju në mënyrë të pavarur zgjidhni një ose metodën tjetër të regjistrimit.

Verifikimi i klientit të Bookmaker bëhet pas regjistrimit

Jo të gjithë lojtarët mund të përjetojnë përfitimet e plota të platformës në internet menjëherë pas regjistrimit. Për t'u siguruar që jeni një person serioz që do t'i përmbaheni në mënyrë rigoroze kërkesave të libralidhës, libralidhës do të kontrollojë të dhënat tuaja personale.

Kërkesa e parë e 1xbet është që klienti të sigurojë një skanim të pasaportës ose patentës së tij. Les documents sont nécessaires pour confirmer l’âge (shumica) të përdoruesit. Për më tepër, Informacioni i identitetit do të kërkohet për mosmarrëveshjet nëse provohen veprimet mashtruese të lojtarit. Një pikë tjetër e rëndësishme – vetëm pasi të keni verifikuar të dhënat tuaja personale mund të tërhiqni fitimet tuaja.

Përparësitë kryesore të regjistrimit në 1xbet

Duke u regjistruar në faqen e internetit të libralidhësve, lojtari mundet:

  • vendos baste, luaj automat;
  • shikoni ndeshjet në internet;
  • lexoni lajmet, të analizojë statistikat;
  • marrin pjesë në programin bonus.

Hyni në sitin 1xbet, krijoni një llogari lojtari dhe shijoni të gjitha përfitimet e regjistrimit.